Nalepte si spomienky

Fotografie sa ľahko postrácajú, keď ich nemáme uložené na jednom mieste. Hlavne starí ľudia už pomaly ani nevedia niekedy, kde si, čo dali a postrácajú možné, aj nemožné. Poznáte to? Venovali ste starým rodičom niekoľko desiatok fotografií vás a vašich detí a aj tak sa stále vyhovárajú na to, že žiadne nemajú? Kam ich dávajú? Už ste si asi pomysleli, že ich snáď niekomu rozdávajú alebo predávajú…

photo-256889_1920

Skôr to bude tak, že si ich niekam založia. Myslia si, že si zapamätajú uloženie daných fotografií, no nabudúce, keď ich chcú niekomu ukázať, tak zistia, že nevedia kde ich dali. Potom si myslia, že ste im ich doniesli len ukázať a zobrali ste si ich domov. Tak vypytujú ďalšie a ďalšie. A takto sa to opakuje niekoľko krát dookola. Už vás to prestáva baviť? Ani sa vám nečudujem.

Čo tak fotonálepka Graphicsoul?

camera-514992_1920

Vyberiete fotografie, ktoré chcete dať svojim rodičom alebo starým rodičom, vyberiete si rozmer daných fotografií (v tomto prípade, čím väčší, tým lepší) a dáte si ich vyrobiť. Samozrejme, že vám najprv musia daní odborníci posúdiť, či z tej fotografie je možné urobiť tento rozmer alebo nie. No, ak máte kvalitné fotografie tak by s tým nemal byť problém. Tieto fotografie môžete potom svojim príbuzným nalepiť do spomienkového albumu (je menšia pravdepodobnosť, že album zapatrošia alebo založia niekde, kde ho už nenájdu). Na začiatok nemusíte album naplniť úplne, môžete doňho priebežne nosiť fotografie a tak ich budú mať vaši rodičia alebo starí rodičia na jednom mieste. Nebudú z albumu vypadávať, čo je veľmi praktické pri starších ľuďoch, ktorým už motorika nefunguje tak ako keď boli mladí. Prípadne môžete tieto fotografie nalepiť na chladničku, aby ich mali vždy na očiach a môžu ich ukazovať každej návšteve. Dole ich nedajú a to je výhodou, pretože ich nemôžu opäť niekam založiť.